Kosárba

Marha Erős csípős chili szósz fokhagymával 500ml-Chimax

1790 Ft nettó 1409 Ft Egységát: 3.580Ft/L

Krémes állagú csípős paprika szósz magyar erős paprikából és fokhagymából. Ajánljuk húsok, pörköltek, levesek ízesítéséhez, de sült krumplit, hamburgert, hot dogot, szendvicseket is ízesíthetünk vele. Kiváló mártogatós sült húsételek mellé.

Készleten

Chili termékek-chilimánia-Chili Hungária
Marha Erős csípős chili szósz fokhagymával 500ml-Chimax 1790 Ft nettó 1409 Ft Egységát: 3.580Ft/L
Csak 20 db van készleten
Kiszállítási információk:
  1. Futárcégek:
    • GLS és MPL futárszolgálattal szállítjuk a megrendeléseket.
  2. Kiszállítási lehetőségek:
    • Csomagpontra történő kézbesítés: A vásárlók kiválaszthatják a számukra legkényelmesebb csomagpontot.
    • Megadott szállítási címre kézbesítés: Házhozszállítás az Ön által megadott címre.
Személyes átvétel
 A megrendelt terméket szermélyesen is átveheti Chilimánia üzletünkben.
Cím:1136 Budapest Hegedűs Gyula utca 32.

Nyitvatartás

Hétfő-Csütörtökig:10-18 ; Péntek:10-17; Szombat:10-13; Vasárnap: Zárva

 

Marha Erős csípős chili szósz fokhagymával

Krémes állagú csípős paprika szósz magyar erős paprikából és fokhagymából. Ajánljuk húsok, pörköltek, levesek ízesítéséhez, de sült krumplit, hamburgert, hot dogot, szendvicseket is ízesíthetünk vele. Kiváló mártogatós sült húsételek mellé.

Kiszerelés: 500 ml (PET)

Összetétel: chili 51%, fokhagyma 13%, cukor, só, víz, ízfokozó (nátrium-glutamát), sűrítőanyag (keményítő), étkezési sav (ecetsav), tartósítószer (nátrium-benzoát).

Átlagos tápérték /100 ml

Energia 608 kJ/143 kcal

Zsír 0,2 g

amelyből telített zsírsavak 0,1 g

Szénhidrát 31 g

amelyből cukrok 31 g

Fehérje 3,6 g

Csak 9,2 g

Tárolás: sötét és hűvös helyen tárolandó

Származási hely: Magyarország

További információk

Tömeg0.628 kg
Chilis termékek

Chili szószok és krémek

Csípősségi skála

1 – Enyhén csípős

Kiszerelés

500ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.