A titokzatos szellem chili-Diczkó László

3990 Ft

8 készleten

Kiszállítás várható időpontja október 31, 2020
Összehasonlítás

Leírás

A titokzatos szellem chili

Az elképesztő, fajon belüli variabilitás, számos izgalmas chilivel ismerteti meg a termesztőt és a fogyasztót egyaránt, de számomra van egy fajta, amely meghatározó! Amiről már mindenki (jó, legalább is sokan) hallottak, amiről többünknek van egy sztorija: ez a Szellem chili! 2007-2011-ig Guinness World Recorder, mint a legcsípősebb paprika a világon! 1,041,427 SHU értékkel úgy, hogy abban az időben nagyjából mindentől kétszer erősebb volt!
Na, ez a Szellem chili!
Ez a könyv, egy megelőző etimológiai analízist, majd egy kísérleti állomány morfológiai vizsgálatsorozatát és az azokból levont következtetéseket írja le. Kísérletet teszek, a különféle Szellem chili változatokat eredeti termőhelyükhöz rendelni.
Folyamatosan íródott és a kezdetnél, még nem lehetett tudni, milyen eredményre fogok jutni az összegzésnél. Éppen ezért, ahogy gyarapodott az ismeret, úgy kellett néha-néha visszalapozni és módosítani, korrigálni, finomítani a kéziratot. Voltak nehezebb, izgalmasabb időszakok, amikor a növénytermesztés „szépségei” majdnem elgáncsolták a projektet, de a végére már kifejezetten érdekessé vált számomra.

A titokzatos szellem chili könyvet szerzője Diczkó László chili paprika termesztő és világbajnok szószok készítője

Szellem chili vetőmag itt rendelhető

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A titokzatos szellem chili-Diczkó László” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…