Enyhe csípés chili szósz csomag díszdobozban
Enyhe csípés chili szósz csomagban megtalálható Aranyszarvas, Tüzes mennykő, Édes csípés szószok. Chili Hungária enyhe csípés válogatás kiváló ajándék lehet azoknak a chili szósz kedvelőknek akik kedveli a kellemesen csípős szószokat.
chili szószokat ajánljuk sültekhez, húsokhoz, szárnyasokhoz, pizzákra, meleg szendvicsekre, sült krumpli, vadételek mellé.
Összetevők:
- Aranyszarvas szósz: koktélparadicsom, chili (Cayenne, Fresno, Jamaican Red), zöldség (zeller), cukor, vöröshagyma, mustár, fokhagyma, só, fűszerek, ecet (2%), tartósítószer (Na-benzoát)
- Tüzes mennykő szósz: Chili (Habanero, Dorset Naga, Naga Jolokia, Yamaciai Red, jalapeno), koktélparadicsom, igen, Fűszerek, tartósítószer
- Édes csípés szósz : Koktélparadicsom, chili, meggy, méz, vöröshagyma, fokhagyma, só, tartósítószer (Na-benzonát)
Kiszerelés: 3*40 ml
Tárolás : Száraz, hűvös helyen tartandó!
Gyártó: Diczkó László kistermelő
Származási hely : Magyarország
Dorset Naga: 876 000 – 1 598 000 *SHU
Naga Jolokia: 855 000 – 1 041 427 *SHU
Habanero: 100 000 – 350 000 *SHU
Yamaicai: Red 100 000 – 200 000 *SHU
Jalapeno: 2500 – 8000 *SHU
*SHU= Scoville-skála
A Scoville-skála a paprikafajták csípősségét méri. A Capsicum nemzetség tagjai (paprikafélék) csípősségét a kapszaicin nevű anyag okozza. Ez a bőrhőérzékelő idegvégződéseit ingerli, különösen a nyálkahártyákon. A Scoville-féle csípősségi egység (Scoville heat unit,SHU) a kapszaicin relatív mennyiségét jelzi.
Kiemelt partnerünk : Diczkó László és kedves felesége
Manufaktúránkban különféle csípős, chilis termékeket készítünk hagyományos eljárással, innovatív módon úgy, hogy megfeleljenek a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírásoknak.
A feldolgozásban segítségemre van feleségem Enikő, aki élelmiszeripari mérnök, biztosítva a gyártás szakmai hátterét. Magas minőségű termék előállításához prémium minőségű alapanyagra van szükség, melyet saját kertészetünkben, kizárólag fajtaazonos, garantált eredetű vetőmagból termelünk immár 2011 óta.Termékcsaládunk, a Chili Hungária termékcsalád folyamatosan bővül, igazodik a fogyasztói igényekhez, megtartva a tradicionális, magas minőséget.
Diczkó László
Elismerések:
2015-ben A “The World Hot Sauce Awards” -on Hot Sauce / Hot
A Spirit of Attila szószunk 2015-ben A “The World Hot Sauce Awards”-on Hot sauce/Hot kategóriában világbajnok lett! A The World Hot Sauce Awards nevű versenyen tizennégy országból 109 gyártó indult 284 termékkel, 49 kategóriában.
2016-ban New Yorkban rendezett pikáns csemegék versenyen, a The Hot Pepper Awards-ot, Diczkó László egy újabb díjat zsebelt be. Hab’n’ go fantázianévvel elnevezet habanero befőtt mangóval termék a különlegességek kategóriában a harmadik helyezést érte el.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.