Leírás
Aranyszarvas chili szósz díszdobozban
Aranyszarvas chili szósz díszdobozban, remek ajándék lehet névnapra, születésnapra , a Gourmet szósz kedvelő családtagunknak vagy barátainknak, partnereinknek.
Aranyszarvas chili szószt ajánljuk vadhúsból készült ételek elkészítéséhez, vagy tálalásában segít. Nem túlcsípős, inkább zöldséges, fűszeres, finom. Gourmet szósz.
2017 The World Hot Sauce Awards Hot/Mild kategória nyertese.
Összetevők: koktélparadicsom, chili (Cayenne, Fresno, Jamaican Red), zöldség (zeller), cukor, vöröshagyma, mustár, fokhagyma, só, fűszerek, ecet (2%), tartósítószer (Na-benzoát)
Kiszerelés: 100 ml
Tárolás : Száraz, hűvös helyen tartandó!
Gyártó: Diczkó László kistermelő
Származási hely : Magyarország
Chili szósz csípősségi skála :
* SHU: 35,000-50,000
*SHU= Scoville-skála
A Scoville-skála a paprikafajták csípősségét méri. A Capsicum nemzetség tagjai (paprikafélék) csípősségét a kapszaicin nevű anyag okozza. Ez a bőrhőérzékelő idegvégződéseit ingerli, különösen a nyálkahártyákon. A Scoville-féle csípősségi egység (Scoville heat unit,SHU) a kapszaicin relatív mennyiségét jelzi.
Kiemelt partnerünk : Diczkó László és kedves felesége
Manufaktúránkban különféle csípős, chilis termékeket készítünk hagyományos eljárással, innovatív módon úgy, hogy megfeleljenek a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírásoknak.
A feldolgozásban segítségemre van feleségem Enikő, aki élelmiszeripari mérnök, biztosítva a gyártás szakmai hátterét. Magas minőségű termék előállításához prémium minőségű alapanyagra van szükség, melyet saját kertészetünkben, kizárólag fajtaazonos, garantált eredetű vetőmagból termelünk immár 2011 óta.Termékcsaládunk, a Chili Hungári termékcsalád folyamatosan bővül, igazodik a fogyasztói igényekhez, megtartva a tradicionális, magas minőséget.
Diczkó László
Elismerések:
2015-ben A “The World Hot Sauce Awards” -on Hot Sauce / Hot

A Spirit of Attila szószunk 2015-ben A “The World Hot Sauce Awards”-on Hot sauce/Hot kategóriában világbajnok lett! A The World Hot Sauce Awards nevű versenyen tizennégy országból 109 gyártó indult 284 termékkel, 49 kategóriában.
2016-ban New Yorkban rendezett pikáns csemegék versenyen, a The Hot Pepper Awards-ot, Diczkó László egy újabb díjat zsebelt be. Hab’n’ go fantázianévvel elnevezet habanero befőtt mangóval termék a különlegességek kategóriában a harmadik helyezést érte el.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.