Ajándékkártya-Chilimánia

10000 Ft20000 Ft

  • 29 990 Ft-os vásárlás esetén azonnal beváltható 1 000 Ft kedvezményt kapsz egy kupon segítségével.
Garantált biztonságos fizeté

 

Ajándékkártya

Ajándékkártya számos előnnyel jár mind a vásárlók, mind a megajándékozottak számára. Itt van néhány előny, amiért érdemes ajándékkártyát vásárolni:

Rugalmasság: Ajándékkártya rendkívül rugalmas ajándék, mivel a megajándékozottaknak lehetőségük van saját preferenciáiknak megfelelően kiválasztani, mit szeretnének vásárolni vagy milyen szolgáltatást szeretnének igénybe venni.

Személyre szabhatóság: Bár az ajándékkártya önmagában nem feltétlenül személyes ajándék, mégis a megajándékozott saját ízlése szerint választhatja ki, hogy mire költi el az értékét.

Kényelem: Ajándékkártyák vásárlása egyszerű és kényelmes, mivel elkerülheted az ajándékokkal kapcsolatos választási nehézségeket. Nem kell azon agyalnod, hogy mi lenne a legjobb ajándék, hiszen a kártyabirtokos döntheti el.

Kibővített lehetőségek: A kártyatulajdonosok gyakran felfedezik, hogy a kártya értékét kibővítik, mivel vásárlás közben esetleg olyan termékekre vagy szolgáltatásokra találnak, amelyekre nem gondoltak volna.

Gyors ajándék: Ajándékkártyák gyorsan beszerezhetők, így ideális választás lehet, ha hirtelen szükség van ajándékra, például egy születésnap vagy ünnep alkalmából.

Választási szabadság: A megajándékozottaknak lehetőségük van a kártya érvényességi ideje alatt választani, mikor és mire használják fel az ajándékkártyát.

Ideális távoli ajándék: Ajándékkártyákat könnyen elküldheted távol élő szeretteidnek vagy barátaidnak, mivel sok esetben online vásárolhatók és elektronikusan is elküldhetők.

Kizárja a tévedést: Az ajándékkártyával elkerülheted azt a helyzetet, amikor egy ajándék nem tetszik a megajándékozottnak, vagy amikor ugyanazt az ajándékot kapja többször is.

 

 1. Válasza ki a terméknél, hogy 10.000Ft vagy 20.000Ft értékben szeretnél ajándékkártyát vásárolni.
 2. A kiválasztott ajándékkártyát helyezd a kosaradba.
 3. „Tovább a pénztárhoz ” gomb lenyomását követően megjelenik a kosár tartalma, illetve az Ön által kiválasztott termékek megvásárlása esetén az Ön által fizetendő teljes vételár. A „Szállítási szolgáltatás” dobozban kell bejelölnie, hogy a megrendelt terméket személyesen kívánja átvenni (személyes átvétel), vagy kiszállítást kér. Kiszállítás esetén a rendszer jelzi a kiszállítás díját, melyet Ön köteles megfizetni megrendelés esetén.
 4. A „Felhasználói adatok” szövegdobozban e-mail címét, a „Számlázási információ” szövegdobozban teljes nevét, címét, telefonszámát tudja megadni. A ”Szállítási információ” szövegdobozban a rendszer automatikusan a „Számlázási információ” során megadott adatokat tárolja. Amennyiben Ön eltérő címre kéri a szállítást, kérjük távolítsa el a pipát. A „Megjegyzés” szövegdobozban” Ön tetszőlegesen adhat meg további információt.
 1. Az utalvány felhasználható chilimania.hu oldalon történő vásárlás esetén az utalványon szereplő értékben, a vásárlástól számított egy évig.
 2. Az ajándékkártyán szereplő KÓDOT, vásárláskor a kuponkód mezőbe írva használhatsz fel és az utalványértéke levonódik a vásárlás összegéből.
 3. Az ajándékutalványt bárki felhasználhatja, szabadon átruházható.
 4. Fontos, hogy a rendelésed értéke elérje vagy meghaladja az ajándékutalvány értékét!
 5. Ajándékutalványból nem tudunk visszaadni!

„Chilimánia Ajándékkártya”

– felhasználási szabályzat A „Chilimánia Ajándékkártya” a jelen szabályzatnak megfelelő módon előállított és az abban foglaltak szerint vásárlásra jogosító okirat és készpénzt helyettesítő eszköz. A mindenkori kibocsátási érték az az összeghatár, amilyen értékben a vásárló az ajándékkártya felhasználásával árut/terméket vásárolhat. Az ajándékkártya kibocsátásának célja, hogy olyan ajándékozási lehetőséget teremtsen a vásárlóknak, amely meghatározott ajándéktárgy vagy szolgáltatás azonnali megvásárlása nélkül teremt lehetőséget az ajándékozásra.

 1. Az ajándékkártya kibocsátó adatai

Biobello Team Kft. Székhely: 1036 Budapest, Hegedűs Gyula utca 32. . Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-196949 Adószám: 25052080-2-41 E-mail cím: info@chilimania.hu.hu Levelezési cím: 1036 Budapest, Hegedűs Gyula utca 32. Telefonszám: +36 30 478-8101.

Fogalom meghatározások

2.1. Ajándékkártya: a jelen szabályzatnak megfelelő módon előállított és a jelen szabályzat szerinti vásárlásra jogosító okirat.

2.2. Kibocsátási érték: az az összeghatár, amilyen értékben a vásárló az www.chilimania.hu weboldalon az ajándékkártya felhasználásával árut vásárolhat.

2.3. Felhasználási időszak: az az időszak, amíg az ajándékkártya tulajdonosa az adott ajándékkártyát felhasználhatja.

2.4. Helyszín: az a hely, ahol az ajándékkártya megvásárolható.

2.5. Kibocsátó: az ajándékkártya kibocsátója.

2.6. Vásárló: az a kibocsátón kívüli természetes vagy jogi személy, aki az ajándékkártya birtokosa.

2.7. Beváltó: www.chiliania.hu weboldal, aki jelen ajándékkártya szabályzat szerint kibocsátott ajándékkártya elfogadására jogosult.

 1. A szabályzat célja

3.1. Jelen szabályzat célja, hogy meghatározza az ajándékkártya kibocsátásának és felhasználásának módját, egyben mindezek feltételeit.

3.2. A szabályzat területi hatálya: Magyarország.

3.3. A szabályzat időbeli hatálya az első ajándékkártya kibocsátásától kezdődik és mindaddig tart, ameddig a kibocsátó ellenkező tartalmú döntést nem hoz.

3.4. A szabályzatot a kibocsátó bármikor jogosult egyoldalúan módosítani. A módosított szabályzat attól az időponttól kezdve hatályos, amikor azt a kibocsátó a jelen szabályzatban megjelölt módon és az előírt formában közzétette.

2 4. Az ajándékkártya kibocsátása

4.1. Az ajándékkártyát a megnevezett kibocsátó bocsátja ki minden esetben, arra egyszemélyben és kizárólagosan jogosult.

4.2. Az ajándékkártya nyomdai úton előállított okirat.

4.3. Az ajándékkártya kötelező tartalmi elemei: • a kibocsátó neve • ajándékkártyára vonatkozó utalás • kibocsátási érték • felhasználási időszak • ajándékkártya sorszáma • kiadás helye • beváltás helye 4.4. Az ajándékkártyát kizárólag a kibocsátó és az általa meghatározott mennyiségben jogosult kibocsátani 10.000 Ft-os, 20.000 Ft-os kibocsátási értékben.

4.5. Az ajándékkártya felhasználása időhöz kötött (felhasználási időszak), mely az ajándékkártya kiállításától számítva egy évig érvényes és/vagy használható fel.

4.6. Az ajándékkártya mintapéldányait jelen szabályzat melléklete (1.sz. melléklet) tartalmazza. A jelen szabályzat mellékletét képező mintapéldányaitól eltérő okirat nem minősül ajándékkártyának.

4.7. A kibocsátó a birtokában lévő ajándékkártyákat bármikor megsemmisítheti.

4.8. Az ajándékkártya készpénz helyettesítő fizetési eszköz, így nem minősül pénznek, illetve értékpapírnak. 4.9. Az ajándékkártya hamisítása bűncselekmény, mely megvalósítása büntető eljárást és törvényi szankciót von maga után.

4.10. Az ajándékkártya vételára nem térhet el a kártya kibocsátási értékétől.

4.11. Az ajándékkártya megvásárlásával, illetve bármely módon történő jogszerű megszerzésével a vevő/felhasználó az ajándékkártya kibocsátására vonatkozó, a mindenkor hatályos szabályzatot magára nézve kötelezően elfogadja.

4.12. Az ajándékkártya elvesztése, megsemmisülése csereutalvány igénylésére, illetve a vételár visszakövetelésére nem jogosít.

4.13. Kizárólag az az ajándékkártya érvényes, amely a vásárlás időpontjában és azzal egyidejűleg sértetlen, eredeti, valamint rendelkezik egyenleggel és érvényességi időn belül van.

4.14. Az ajándékkártyák a kibocsátó tulajdonát képezik.

4.15. Az ajándékkártya a megvásárlást követően nem visszaváltható.

 1. Az ajándékkártya megvásárlása

5.1. Az ajándékkártyát bármely cselekvőképes természetes, avagy jogi személy megvásárolhatja (vásárló), birtokában tarthatja (felhasználó).

5.2. Az ajándékkártya a kibocsátótól vásárolható meg az alábbi módokon és helyeken: – Személyesen: Chilimánia üzlet 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 32. – Online: https://www.chilimania.hu

5.3. Az ajándékkártya vissza nem váltható, melynek tényét a vásárló és annak mindenkori birtokosa tudomásul venni tartozik.

3 6. Az ajándékkártya felhasználása

6.1. Az ajándékkártyát kizárólag www.chilimania.hu oldalon váltható be.

6.2. A kártya felhasználása az ajándékkártyán feltüntetett határidőhöz kötött (érvényességi idő). Az ajándékkártya, a kártyán feltüntetett határidőig váltható be. A vásárló tudomásul veszi, hogy lejárt ajándékkártyát felhasználni avagy beváltani nem lehet.

6.3 Az ajándékkártya elővásárlásra nem felhasználható, arra nem jogosít.

6.4. Az ajándékkártya szabadon átruházható más személyre.

6.5. Az ajándékkártya birtokosának azt kell tekinteni, akinek a kártya beváltáskor éppen a birtokában van. Ebből eredően sem a kibocsátó, sem a felhasználási hely nem vizsgálja a kártya birtokjogát, azt a maga részéről jogszerűnek fogadja el és a hozzá kapcsolódó kötelezettségeket teljesíteni köteles.

6.6. Az ajándékkártya érvényesítése annak megvásárlásával valósul meg.

6.7. Az ajándékkártya felhasználása azzal valósul meg, hogy a www.chilimania.hu oldalon, az ajándékkártyán szerepelő KÓDOT, melyet weboldalon történő vásárláskor a kuponkód mezőbe írva felhasználásra kerül a rendelés leadásánál.

6.8. Az ajándékkártyával történő áruvásárlásra egyebekben ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a készpénz felhasználásával történő vásárlás esetén.

6.9. Fontos, hogy a rendelésed értéke elérje vagy meghaladja az ajándékutalvány értékét! Ajándékutalványból nem tudunk visszaadni!

6.10. Az ajándékkártya készpénz helyettesítő eszköz, ezért vásárláskor az eladó minden esetben a megvásárolni kívánt termék teljes összegéről állít ki számlát.

6.11. Az ajándékkártya kizárólag sérülésmentes és felhasználásra alkalmas ép állapotú kártya lehet. Az esetlegesen sérült vagy hiányos ajándékkártya vásárlásra nem használható fel.

6.12. A vásárló tudomásul veszi, hogy az ajándékkártya érvényességét meghosszabbítani nem lehet. A közlemények közzététele A kibocsátó jelen szabályzatot, annak esetleges módosítását, a beváltó helyek megjelölését, valamint az ajándékkártyával összefüggő érdemi információkat a www.chilimania.hu oldalon, köteles közzétenni. Dátum: Chilimánia, 2023. év október hó 03. napján. Biobello Tem Kft. a felhasználási szabályzat módosításának jogát fenntartja. Info: info@chilimania.hu

További információk

Ajándékkártya: No selection

10.000Ft, 20.000Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.