Bp. Hegedűs Gyula u 32.
Ügyfélszolgálat: +36-30-478-8101

Tüzes Újdonság:7 Pot Brain Strain Chili Palánta

Fedezd fel a 7 Pot Brain Strain chili paprikát!

A 7 Pot Brain Strain chili paprika egy igazán különleges és extrém erős fajta, amit mindenképp érdemes megismerni, ha a csípős ízek rajongója vagy. Ez a paprika a Trinidad és Tobago szigetcsoporthoz tartozó Trinidadból származik, és az egyik legcsípősebb chili a világon. Az „agypusztító” (Brain Strain) név már önmagában is sokat elárul: a kapszaicintartalma miatt nemcsak az ízlelőbimbóidat, hanem az egész testedet is próbára teszi.

Mi teszi különlegessé a 7 Pot Brain Strain chili paprikát?

A 7 Pot Brain Strain nem csupán egy átlagos chili. Nevét onnan kapta, hogy egyetlen paprika elegendő ahhoz, hogy akár hét fazék ételt is csípősre varázsolj vele. A Scoville-skálán 1,2 millió és 1,4 millió SHU (Scoville Heat Unit) közötti értékkel büszkélkedhet, ami a legcsípősebb chilik között is kiemelkedő.

Ízvilág és felhasználási lehetőségek

Bár extrém csípős, a 7 Pot Brain Strain ízvilága is lenyűgöző: gyümölcsös, enyhén citrusos jegyekkel rendelkezik, amit a fűszerek szerelmesei igazán értékelnek. Frissen vagy szárítva is felhasználható, például csiliszószokban, pácokban vagy akár csilipor formájában.

Új lehetőség: rendelhető palántaként 2024-től!

Örömmel jelentjük be, hogy a 7 Pot Brain Strain chili paprika idén már palántaként is elérhető lesz! A 2024. október 1-jén induló palántavásáron lehetőség nyílik arra, hogy otthonodba hozd ezt a különleges növényt, és te magad nevelhesd fel. Így nemcsak a magokkal való nehézségeket kerülheted el, de garantáltan egészséges és erős növényt ültethetsz a kertedbe vagy a balkonodra.

Vélemény, hozzászólás?
Kupon kedvezmény

29 990 Ft-os vásárlás esetén azonnal beváltható 1 000 Ft kedvezményt kapsz egy kupon segítségével.

Személyes átvétel

1136 Budapeset, Hegedűs Gyula utca 32.

Megbízható szállítás | GLS futárcéggel

Rendelésedet 2 munkanapon belül kiszállítjuk.

Quickpay biztonságos fizetés

Quickpay / MasterCard / Visa