Bp. Hegedűs Gyula u 32.
Ügyfélszolgálat: +36-30-478-8101

Az eredeti ” Egykezes” Bajai Halászlé

Az eredeti ” Egykezes” Bajai Halászlé

Azért egykezes, mert a szakács egy kezén meg tudja számolni az összetevőket.

Hozzávalók: hal, víz, hagyma, paprika, só

És a titok ( 4 fő részére)

A megtisztított halat főzés előtt legalább 4 órával sózd le, és főzésig pihentesd. A hagymát vágd apróra, majd 2,4 liter vízbe hallal együtt tedd fel főni ( a halfőző bográcsba, erős lángon, folyamatos forgatás mellett.) A habját 5 perc alatt elforraljuk, majd belekerül a paprika. Paprikázástól számítva 15-20 perc és kész a finom halászlénk. A belsőségeket és a végső sót ízlés szerint, csak a vége előtt 5 perccel kell beletenni.  Jó étvágyat !

Receptet megtalálod Bányai György kistermelő kiváló minőségű 100% bajai őrölt fűszerpaprika csomagolásán.

1 comments

  1. Annyi, hogy valóban így kell,de mi, pedig szintén bajai származású vagyok, teszünk bele egy paradicsomot is, attól lágyabb lesz az íze.

Vélemény, hozzászólás?
Kupon kedvezmény

29 990 Ft-os vásárlás esetén azonnal beváltható 1 000 Ft kedvezményt kapsz egy kupon segítségével.

Személyes átvétel

1136 Budapeset, Hegedűs Gyula utca 32.

Megbízható szállítás | GLS futárcéggel

Rendelésedet 2 munkanapon belül kiszállítjuk.

Worldline biztonságos fizetés

Quickpay / MasterCard / Visa

BEÁLLÍTÁSOK ÁTTEKINTÉSE

A sütik információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről; megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, így nem kell újra begépelni őket; megkönnyítik a weboldal használatát; minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

A sütik kezelésére vonatkozó beállításokat a bal oldali menüben lehet áttekinteni és módosítani.