Bp. Hegedűs Gyula u.32
Ingyenes szállítás Minden 29.000 ft feletti megrendelés esetén
+36-30-478-8101

Mexikói mangó desszert recept

Elkészítési módja

A turmixgépben keverjük össze a sűrített tejet, a mangót és a rumot.

A zselatint keverjük össze a 4 evőkanál mangósziruppal és adjuk az előző készítményhez. Az egészet még egyszer jól keverjük össze, és öntsük desszertes poharakba, majd 4 órára tegyük őket hűtőbe.

Hidegen tálaljuk.

Hozzávalók

1 doboz sűrített tej

1 konzerv mangó szirupban

4 evőkanál szirup a konzervből

2 evőkanál világos rum

1 tasak (7 g) ízesítetlen zselatin ¼ csésze (60 ml) hideg vízben feloldva

Kiemelt partnerünk:

La Quinta Cecilia lakáséterem Mexikói ételekben otthon

Kép illusztráció

Gerardo Arcos Chef

Chilimánia recept felelős 

Vélemény, hozzászólás?
Ingyenes szállítás

Minden 29.000 ft feletti megrendelés esetén

Személyes átvétel

1136 Budapeset, Hegedűs Gyula utca 32.

Megbízható szállítás | GLS futárcéggel

Rendelésedet 2 munkanapon belül kiszállítjuk.

Paylike biztonságos fizetés

PayPal / MasterCard / Visa