Könnyen, gyorsan elkészíthető tápláló kaktusz saláta.
Elkészítési módja
Szűrőben öblítsük le a kaktuszt hideg vízzel, hogy ne legyen nyálkás, majd vágjuk kockákra.
Vágjuk négy részre a paradicsomot és távolítsuk el a magjait. A paradicsomnak csak a húsát használjuk fel.
A hagymát vágjuk vékony kockákra, a fokhagymát pedig nagyon apró darabokra.
Keverjük össze az összes hozzávalót egy tálban és adjunk hozzá citromot, valamint sót ízlés szerint.
Végül adjuk hozzá az olívaolajat és az apróra vágott koriandert.
Hozzávalók
1 üveg La costena kaktusz
2 közepes paradicsom
1 közepes hagyma
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj
egy fél citrom leve
koriander ízlés szerint
Kiemelt partnerünk:
La Quinta Cecilia lakáséterem Mexikói ételekben otthon