Chilis forró csokoládé elkészítési javaslat

Chilis forró csokoládé elkészítési javaslat.

Chilis forró csokoládé elkészítéséhez használd a Palotai chilis forró csokoládéport. Csomagba  4 adag  forró csokoládé elkészítéshez elegendő kiváló minőségű kolumbiai kakaóbabból készült chilis csoki port tartalmaz.

Elkészítés lépésről lépésre 

  • Mérj i adagonként 2 dl tejet.
  • Öntsd a forró csoki port egy pohárba és tégy rá adagonként négy evőkanál tejet, keverd simára, majd önts hozzá körülbelül még egy fél deci tejet. Keverd el megint.
  • A maradék tejet tedd lábosba és forrald fel.
  • A simára kevert italport kevergetés mellett öntsd a forrásba lévő tejbe.
  • Másodpercenk alatt a forró csoki felveszi a krémes állagát.
  • Öntsd a kész forró csokit egy bögrébe . Egészségedre

Abban az esetben ha túl sűrű, hígítsd még kevés tejjel. A főzéskor megjelenő fekete pöttyök csokiforgácsok. Keverd a forró csokit amíg fel nem oldódnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FIGYELEM!

Chilimánia webshopjában szeszes italok is megtalálhatóak, így kizárólag nagykorú személyek részére megtekinthető a tartalom. Ha még nem vagy nagykorú személy, kérjük ne lépj be oldalunkra!

Chilimánia