Chilis forró csokoládé elkészítési javaslat.
Chilis forró csokoládé elkészítéséhez használd a Chilimánia chilis forró csokoládéport. Csomagba 2 adag forró csokoládé elkészítéshez elegendő kiváló minőségű kolumbiai kakaóbabból készült chilis csoki port tartalmaz.
Elkészítés lépésről lépésre
- Mérj ki adagonként 2 dl tejet.
- Öntsd a forró csoki port egy pohárba és tégy rá adagonként négy evőkanál tejet, keverd simára, majd önts hozzá körülbelül még egy fél deci tejet. Keverd el megint.
- A maradék tejet tedd lábosba és forrald fel.
- A simára kevert italport kevergetés mellett öntsd a forrásba lévő tejbe.
- Másodpercenk alatt a forró csoki felveszi a krémes állagát.
- Öntsd a kész forró csokit egy bögrébe . Egészségedre
Abban az esetben ha túl sűrű, hígítsd még kevés tejjel. A főzéskor megjelenő fekete pöttyök csokiforgácsok. Keverd a forró csokit amíg fel nem oldódnak.