Fizetés módok

Fizetés módok (módosítva 2017.08.01.)

Készpénz

Személyes átvétel esetén készpénzes fizetési módra van lehetőség és mastercard bankkártyát tudunk elfogadni a Biobello üzlet átvételi ponton (a Biobello üzlet a Chilimánia webáruház átvételi pontjaként üzemel):

Biobello üzlet, 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 32., személyes átvétel esetén természetesen nincs fizetendő szállítási költség.

Nyitva tartás H-CS 10-18 P 10-17 SZ 10-13 V ZÁRVA

 

Személyes átvétel esetén kérjük, a rendelés leadása során válassza ki az ingyenes “Személyes átvétel” opciót.

Megrendelése elkészüléséről e-mail üzenetet küldünk. A csomag az értesítést követő 3 munkanapon keresztül érhető el a fent megjelölt átvételi ponton.

Raktárunkban nincs készleten az összes, a honlapunkon megtalálható termék, ezért kérjük, hogy raktárkészletünk egyeztetése céljából vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a +36 30 478 8101-es telefonszámon.

Előre utalás

Előre átutalás esetén az átutalásokat az JANCSEK GYÖRGY EV. 11773133-00890791-00000000 számú számlájára kérjük teljesíteni. A megrendelésről küldött visszaigazoló e-mailben – amennyiben az előre utalásos fizetési módot választotta – az utaláshoz szükséges információkról pontos tájékoztatást küldünk. A megrendelt árukat a rendelési érték teljes összegének bankszámlánkon történő jóváírását követően szállítjuk. (Kérjük, a megjegyzésben tüntessék fel a megrendelésszámot). Amennyiben az utalás nem érkezik be számlánkra egy héten belül, a rendelést automatikusan töröljük! Megértésüket köszönjük!

Bankkártyás fizetés

Futárszolgáltatás igénybevételénél fizethet bankkártyával (kártyás vásárlási tranzakció), vagy készpénzzel.

FIGYELEM!

Chilimánia webshopjában szeszes italok is megtalálhatóak, így kizárólag nagykorú személyek részére megtekinthető a tartalom. Ha még nem vagy nagykorú személy, kérjük ne lépj be oldalunkra!

Chilimánia