Zöld felső chili szósz díszdobozban
Zöld felső chili szósz díszdobozban, remek ajándék lehet névnapra, születésnapra, csípős szószt kedvelő családtagunknak vagy barátainknak, partnereinknek.
Zöld felső chili szósz Habanero trópusi gyümölcsös ízvilágú chili és Padron enyhén csípős vastaghússó paprika felhasználásával készült. Ez a kiváló zöld szósz a hozzáadott egyedi fűszerezés teszi még különlegesebbé.
Felhasználható sültekhez, húsokhoz, szárnyasokhoz, pizzákra, meleg szendvicsekre, vagy csak a sült krumpli mellé.
Összetevők: zöld chili (Padron, Habanero) só, fűszerek, Na-benzonát
Nem tartalmaz ízfokozót, állagjavítót, szinezéket, tömegnövelőt!
Kiszerelés: 100ml
Tárolás : Száraz, hűvös helyen tartandó!
Gyártó: Diczkó László kistermelő
Származási hely : Magyarország
* SHU: 350.000 Habanero
* SHU: 1000-1500 Padron
*SHU= Scoville-skála
A Scoville-skála a paprikafajták csípősségét méri. A Capsicum nemzetség tagjai (paprikafélék) csípősségét a kapszaicin nevű anyag okozza. Ez a bőrhőérzékelő idegvégződéseit ingerli, különösen a nyálkahártyákon. A Scoville-féle csípősségi egység (Scoville heat unit,SHU) a kapszaicin relatív mennyiségét jelzi. Sok csípős szósz használja reklámjaiban a Scoville-skálát.
Kiemelt partnerünk : Diczkó László és kedves felesége
Manufaktúránkban különféle csípős, chilis termékeket készítünk hagyományos eljárással, innovatív módon úgy, hogy megfeleljenek a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírásoknak.
A feldolgozásban segítségemre van feleségem Enikő, aki élelmiszeripari mérnök, biztosítva a gyártás szakmai hátterét. Magas minőségű termék előállításához prémium minőségű alapanyagra van szükség, melyet saját kertészetünkben, kizárólag fajtaazonos, garantált eredetű vetőmagból termelünk immár 2011 óta. Chili Hungária termékcsalád folyamatosan bővül, igazodik a fogyasztói igényekhez, megtartva a tradicionális, magas minőséget.
Diczkó László
Elismerések:
2015-ben A “The World Hot Sauce Awards” -on Hot Sauce / Hot
A Spirit of Attila szószunk 2015-ben A “The World Hot Sauce Awards”-on Hot sauce/Hot kategóriában világbajnok lett! A The World Hot Sauce Awards nevű versenyen tizennégy országból 109 gyártó indult 284 termékkel, 49 kategóriában.
2016-ban New Yorkban rendezett pikáns csemegék versenyen, a The Hot Pepper Awards-ot, Diczkó László egy újabb díjat zsebelt be. Hab’n’ go fantázianévvel elnevezet habanero befőtt mangóval termék a különlegességek kategóriában a harmadik helyezést érte el.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.