Dominátor habanero krém
Dominátor habanero krém darált Habanero paprikából és kizárólag sóval tartósítva készült. A habanerót jellegzetes, trópusi gyümölcsös íze miatt kedvelik. Húsa nem vastag, frissen mégis lédús.
Felhasználható: Kiváló grillezett húsokra, egyéb sültekre, pizzákra, melegszendvicsekre és különféle pácok ízesítésére, de ízesíthetünk vele leveseket vagy pörkölteket is ízlés szerint. Fogyassza óvatosan, nagyon erős!!!
Összetevők: Habanero, főszerek, tartósítószer (Na-benzoát)
Nem tartalmaz ízfokozót, állagjavítót, színezéket, tömegnövelőt!
Kiszerelés: 120 ml
Tárolás : Száraz, hűvös helyen tartandó!
Gyártó: Diczkó László kistermelő
Származási hely : Magyarország
Habanero: 350.000 SHU *
*SHU= Scoville-skála
A Scoville-skála a paprikafajták csípősségét méri. A Capsicum nemzetség tagjai (paprikafélék) csípősségét a kapszaicin nevű anyag okozza. Ez a bőrhőérzékelő idegvégződéseit ingerli, különösen a nyálkahártyákon. A Scoville-féle csípősségi egység (Scoville heat unit,SHU) a kapszaicin relatív mennyiségét jelzi.
Kiemelt partnerünk : Diczkó László és kedves felesége
Manufaktúránkban különféle csípős, chilis termékeket készítünk hagyományos eljárással, innovatív módon úgy, hogy megfeleljenek a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírásoknak.
A feldolgozásban segítségemre van feleségem Enikő, aki élelmiszeripari mérnök, biztosítva a gyártás szakmai hátterét. Magas minőségű termék előállításához prémium minőségű alapanyagra van szükség, melyet saját kertészetünkben, kizárólag fajtaazonos, garantált eredetű vetőmagból termelünk immár 2011 óta.Termékcsaládunk, a Chili Hungária termékcsalád folyamatosan bővül, igazodik a fogyasztói igényekhez, megtartva a tradicionális, magas minőséget.
Diczkó László
Elismerések:
2015-ben A “The World Hot Sauce Awards” – egy forró mártással / forró
A Spirit of Attila szószunk 2015-ben A “The World Hot Sauce Awards”-on Hot sauce/Hot kategóriában világbajnok lett! A The World Hot Sauce Awards nevű versenyen tizennégy országból 109 gyártó indult 284 termékkel, 49 kategóriában.
2016-ban New Yorkban rendezett pikáns csemegék versenyen, a The Hot Pepper Awards-ot, Diczkó László egy újabb díjat zsebelt be. Hab’n’ go fantázianévvel elnevezet habanero befőtt mangóval termék a különlegességek kategóriában a harmadik helyezést érte el.
ms.fun –
Ezen csípős krémmel kezdtem el a barátkozást.
A kapszaicinnal…
Barátságos is, csípős is.
Aztán meg odabasz…:)))
Nagyon.