Csípős chiliszósz
A csípős chiliszósz az ázsiai konyha igen kedvelt hozzávalója nagyon sokfélét használnak ételeikbe . A Shan’shi csípős szósz a délkelet-ázsiai konyha kelléke, piros chilipaprika csírájából készül, extra csípős, ugyanakkor nagyon kellemes szósz. Kitűnően illik hal-, hús- és zöldségételekhez. Ha igazi csípős ázsiai fogást szeretne készíteni, keverjen pár kanál chiliszószt már a főzés során a wokban vagy serpenyőben készülő ételhez.
Kiszerelés: 200 ml
Összetétel: Chili (32%), Cukor, Ivóvíz, Melaszecet, Étkezési só, Módosított tápiókakeményítő, Sózott szilva (szilva, étkezési só) Nyomokban tartalmazhat dióféléket és földimogyorót
Származási hely: Malajzia
Tárolás: Száraz helyen, fagytól és hőtől védve tárolandó. Felbontás után hűtve tárolandó.
Forgalmazza: Maresi Foodbroker Kft.
Dócsné dr. Görömbei Gréta –
Élesztős, szeszes szag és mellékíz, ami elrontja az egész összhatást.