CSILI ÉS TÁRSAI. FAJTÁK, TERMESZTÉS, RECEPTEK

CSILI ÉS TÁRSAI. FAJTÁK, TERMESZTÉS, RECEPTEK

2495 Ft

Elfogyott

Összehasonlítom

Leírás

Csili és Társai. Fajták, termesztés, receptek

Csili és Társai című könyvből megismerheted a legkülönbözőbb csili fajtákat, a termesztés  rejtélyeit és pár remek csilis étel receptet.

Csípős csili vagy édes paprika?
Mindegy melyikre vagyunk kíváncsiak, a könyvben választ kapunk a következőkre:
A paprika eredete és világhódító útja
– Miért csíp?
– Tarkabarka rokonság: közkedvelt és ritka fajták
– A csilitermesztés alapjai – melyik fajtát hova ültessük, hogyan gondozzuk?
– Kártevők, betegségek – hogyan legyen egészséges a paprikánk?
– A csilikertész egy éve – tudnivalók és teendők a vetéstől a betakarításig
– Csili és társai a konyhában: különleges receptek

A tartalomból :

Van, aki forrón szereti

Paprika-alapismeretek
Vigyázat, csíp!
Csilipaprikák és társaik napjainkban
Csípős, csípősebb, legcsípősebb
Tarkabarka rokonság
Az egészséges csili

A csilitermesztés alapjai
Melyik fajta mire jó?
Mindenki találhat magának kedvencet
Édes és csípős paprikafajták
A legkedveltebb magyarországi édes és csípős paprikafajták
Csilitermesztés otthon
A vetőmagtól a palántáig
Szabadföld vagy növényház?
Ültetés és gondozás
Az egészséges paprika
Betegségek és kártevők
Paprika az erkélyen, teraszon
Öntözés és növénytáplálás
A csilikertész egy éve

Csilipaprika a konyhában
A paprikabokortól a fazékig
Előételek
Levesek
Vegetáriánus főételek
Húsos főételek
Hallal és tenger gyümölcseivel készült ételek
Szószok, fűszerkrémek
A karcsúsító erő
Paprikafélék tartósítása

Oldalszám : 100

Szerző: Eva Schumann

Megjelenés éve :2018

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CSILI ÉS TÁRSAI. FAJTÁK, TERMESZTÉS, RECEPTEK” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük